Domeincheck Webmail
024-3724747
terug

Az Groen: met een startersbudget een professionele website

Aanleiding

www.az-groen.nl.

Personal coach Az Groen is onlangs gestart als professional in figuurbeheersing. En al sinds dag één beschikt ze over professionele apparatuur, zit ze op een goede locatie en hanteert ze een professionele werkwijze. Op en top professioneel dus. Het enige dat er nog aan ontbrak was een goede website. Maar ja, de kosten hè…

Oplossing

Om ook online met haar doelgroep te kunnen communiceren en beter gevonden te worden door potentiële klanten, vroeg Az Groen aan AGN om een website te ontwikkelen. Doordat ze ons daarbij de vrije hand gaf konden we haar aanbieden om binnen een beperkt budget een professionele site te realiseren, gebaseerd op standaard modules.

Resultaat

Az Groen heeft sinds januari 2013 haar eigen professionele, gebruiksvriendelijke website. De site is goed vindbaar in zoekmachines, en ook met mobiele apparaten zoals tablets en smartphones prima te bekijken. Kijk zelf maar eens!

Reactie Az Groen

“Ik had nooit verwacht dat ik met mijn startersbudget zo’n professionele eigen site zou kunnen krijgen. Mijn website is nu echt het visitekaartje van mijn bedrijf.”

Terug

Laatste nieuws