Domeincheck Webmail
024-3724747
terug

Cockerits: een prettige website zonder fratsen

Aanleiding

Cockerits is een van de meest toonaangevende bedrijven in Nederland op het gebied van dakrenovatie, gevelrenovatie, gevelbekleding en dakbedekking. Ze zijn regelmatig betrokken bij zeer specialistische, complexe projecten, maar doen daar niet hoogdravend over. Diezelfde nuchterheid moest ook tot uitdrukking komen in de nieuwe website van Cockerits.

Oplossing

Cockerits liet het totale traject aan ons over: concept, design, webdevelopment, hosting, copywriting en zoekmachine-optimalisatie. Het resulteerde in een no-nonsense website. Bezoekers zien meteen: dit zijn we, dit doen we. De foto’s zijn duidelijk, het verhaal is helder. En over prettig en no-nonsense gesproken: er zit een handige module in de site waarmee bezoekers de kosten van een renovatieproject kunnen berekenen en vervolgens direct een offerte kunnen aanvragen.

Resultaat

De nieuwe site van Cockerits is veel beter vindbaar dan de vorige. Binnen een paar maanden steeg het aantal bezoekers. En belangrijker nog: de conversie is fors toegenomen. Via de nieuwe site krijgt Cockerits veel meer offerte-aanvragen binnen dan voorheen.

Reactie Cockerits

Ronny van den Bosch: “Onze site ziet er lekker eenvoudig uit, maar toch zit er behoorlijk wat technisch vernuft achter. Dat vind ik sterk aan AGN. Het zijn echte specialisten.”

Terug

Laatste nieuws