Domeincheck Webmail
024-3724747
terug

Website voor apothekers

Aanleiding

Er zijn in Nederland meer dan 1.000 zelfstandig opererende apothekers. Omdat ze niet gebonden zijn aan een netwerk, zijn deze ondernemers zelf verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van een website. Maar als apotheker heb je natuurlijk wel wat beters te doen…

Oplossing

AGN biedt een oplossing aan waarmee apothekers hun online dienstverlening in één keer makkelijk kunnen regelen. Een standaard website, waarbij we aan de hand van keuzemodules en optioneel maatwerk toch kunnen voldoen aan de wensen van individuele apothekers. Voor een zeer aantrekkelijk, all-in tarief.

Voordelen

Belangrijkste feature is de herhaalreceptenservice van Linscriptum, een bewezen concept dat inmiddels door 300 apothekers wordt gebruikt. Hiermee kunnen patiënten online herhaalrecepten bestellen. Daarnaast optimaliseren wij elke website standaard voor een goede vindbaarheid in Google. Ook zijn de sites geschikt voor gebruik op mobiele toestellen zoals tablets en smartphones.

Reactie ‘s-Gravelandse Apotheek

 Heleen Kuijper, eigenaresse: "Voorheen betaalde ik bijna het dubbele voor mijn website. En ik was er eigenlijk niet eens tevreden mee. Nu bied ik cliënten een uitstekende online dienstverlening. Terwijl ik er zelf geen omkijken meer naar heb.”

Terug

Laatste nieuws