Domeincheck Webmail
024-3724747
terug

Gun & Go: standaard functionaliteit met een personal touch

Aanleiding

www.gunengo.nl

GUN & GO Coaching en Mediation is het eigen bedrijf van Anita van der Gun. Om haar diensten onder de aandacht te brengen wilde ze een eenvoudige website. Geen dure toeters en bellen, maar liefst wel een personal touch. 

Oplossing

AGN bouwde op basis van standaard elementen een no-nonsense site, die zich dankzij enkele doordachte details toch onderscheid van andere websites. De vormgeving van de navigatie is bijvoorbeeld allesbehalve standaard.

Resultaat

GUN & GO heeft veel profijt van de website. Het hoge no-nonsense gehalte en vooral de professionele uitstraling helpen opdrachtgevers en potentiele klanten over de streep.  En dat is een geweldige steun in de rug in de profilering van de dienstverlening van GUN & GO.Reactie GUN & GO

Anita van der Gun: “AGN heeft heel snel een goede site voor mij gebouwd met een personal touch.  Ze snappen heel goed wat je wilt. Het is een site die bij mij past en waarin ik ook heel gemakkelijk (inhoudelijke) wijzigingen kan aanbrengen. Want in de wereld van coaching, training en mediation is stilstand achteruitgang. Het is blijven ontwikkelen en dat snapt AGN heel goed”

Terug

Laatste nieuws