Domeincheck Webmail
024-3724747
terug

Het Buitenhof: makkelijk online reizen zoeken en boeken

Aanleiding

Stichting Het Buitenhof is de grootste reisorganisatie voor mensen met een beperking. Online kon de organisatie haar doelgroep echter nauwelijks bedienen, omdat de vorige site erg lastig te onderhouden was. En dat terwijl internet in de reisbranche een van de belangrijkste verkoop- en servicekanalen is. Dat moest anders… 

Oplossing 

AGN ontwikkelde drie nieuwe websites. Eén site per doelgroep, optimaal afgestemd op de specifieke wensen en behoeftes van die groep. De sites zijn onder meer voorzien van een gebruikersvriendelijke zoek- en boekfunctie en de mogelijkheid om reisverslagen te plaatsen. Ook kan Het Buitenhof de verschillende doelgroepen gesegmenteerd via e-mail benaderen met behulp van een nieuwsbriefmodule.

Resultaat

Het beheer van de nieuwe sites is minder tijdrovend dan voorheen, terwijl de kwaliteit en relevantie van de content enorm is verbeterd. Sinds de nieuwe websites zijn gelanceerd, is het aantal online boekingen en informatieaanvragen toegenomen met zo’n 30%.

Reactie Het Buitenhof

“Sinds onze nieuwe sites live zijn, komt ongeveer de helft van onze boekingen binnen via internet. Voorheen was dat veel minder.”

Terug

Laatste nieuws