Domeincheck Webmail
024-3724747
terug

HupHollandHip: opvallende webshop met een bescheiden budget

Aanleiding

Tijdens het WK voetbal in 2010 kwam Evelien van der Werff op het idee voor HupHollandHip. Hippe accessoires, voor vrouwen die leuker gekleed willen gaan bij oranje-evenementen. Dus ontwierp ze zelf een complete collectie, zocht ze producenten en vond ze een businesspartner. Nu alleen nog een verkoopkanaal…

Oplossing

Dat verkoopkanaal werd een webwinkel. En omdat de sportzomer van 2012 inmiddels snel naderde, moest die binnen zeer korte tijd worden ontwikkeld. AGN kreeg het in anderhalve maand voor elkaar, met dank aan ons Magnet CMS voor webshops. Hierdoor konden we bovendien een complete e-commerce oplossing realiseren binnen een bescheiden budget.

Resultaat

HupHollandHip onderscheidt zich echt van andere webshops, en dat komt vooral door het design. Het is een aantrekkelijke shop, waar producten op een zeer visuele manier worden gepresenteerd. Door HupHollandHip kunnen vrouwen voortaan stijlvol in oranje verschijnen tijdens evenementen. Inmiddels zijn de producten van HupHollandHip ook te koop bij enkele fysieke winkels.

Reactie HupHollandHip

Eigenaar Evelien van der Werff: “Onze accessoires zijn anders dan de standaard oranje-artikelen die je overal kunt krijgen. Dat wilde ik ook met mijn webshop uitstralen: net even iets anders. Dankzij AGN is dat goed gelukt.”

Terug

Laatste nieuws