Domeincheck Webmail
024-3724747
terug

Julie & June: de juiste snaar

Aanleiding

In maart 2013 opende Monique Dijkmans een nieuwe winkel in het centrum van Wijchen: Julie & June. Behalve bijzondere kleding verkoopt Julie & June ook woonaccessoires, in het midden- en hogere segment. Om meer traffic naar de winkel te krijgen en contact te kunnen leggen evenals te onderhouden met haar doelgroep, liet Monique een website ontwikkelen door AGN.

Oplossing

We ontwierpen een site die qua uitstraling perfect past bij de fysieke winkel in Wijchen. Geen snelle webwinkel of ingewikkelde functionaliteiten, maar een rustige website met een design waarin het beeld centraal staat. Mooie foto’s, die nog eens extra aandacht krijgen door het vele wit eromheen. Zachte pasteltinten en een simpel, overzichtelijk menu. De pracht van de eenvoud…

Resultaat

Bezoekers van de website zien dankzij het uitgebalanceerde design in één oogopslag waar Julie & June voor staat. Minimalistisch, maar toch warm. Exclusief, maar toch toegankelijk. Stoer, maar toch stijlvol. Ook kunnen klanten door de koppelingen met Facebook en Twitter op een makkelijke en laagdrempelige manier contact leggen met Julie & June.

Reactie Julie & June

Monique Dijkmans, eigenaar: “De site moest vrij snel worden ontwikkeld, want de openingsdatum van de winkel stond al vast. Eind januari begon AGN met het project, begin maart was ik online. Bovendien straalt mijn website precies uit wat bezoekers in de winkel kunnen verwachten.”

Terug

Laatste nieuws