Domeincheck Webmail
024-3724747
terug

La Maison de Maître: sfeervolle website voor een luxe hotel

Aanleiding

Voor de eigenaren van La Maison de Maître was het een lang gekoesterde droom. Een kleinschalig hotelletje in de Ardennen. Toen die droom uitkwam, moest er natuurlijk ook een site komen. Want zonder website geen boekingen….

Oplossing

La Maison de Maître is een luxe hotel, dat zich onderscheidt op kwaliteit. Dus een goede uitstraling was erg belangrijk. We kozen voor een rustiek en idyllisch ontwerp, waardoor je als bezoeker meteen in de juiste stemming komt. De meertalige site bevat onder meer reviews van klanten, koppelingen met Social Media en natuurlijk: volop foto’s van de accommodatie en de omgeving.

Resultaat

De site ging al live voor de opening van het hotel. Dat bleek een verstandige keuze: mede dankzij de online exposure is de bezetting al sinds de openingsdag optimaal. Met een speciale webmodule kan La Maison de Maître zelf makkelijk foto’s op de site kan plaatsen en ook de overige informatie is gemakkelijk te actualiseren. Erg prettig, als je ook nog een goed lopend hotel hebt te runnen…

Reactie La Maison de Maître

Rob Franken: “Mede dankzij onze mooie website hebben we al vanaf de openingsdag een hartstikke goede bezetting. Maar het belangrijkste is dat onze klanten erg tevreden zijn. Kijk maar eens naar de reacties op onze site!”

Terug

Laatste nieuws