Domeincheck Webmail
024-3724747
terug

Medischegegevens.nl: een betrouwbare website, veilig gehost

Aanleiding

Medischegegevens.nl levert software en diensten aan zorgverleners voor de uitwisseling van medische gegevens van patiënten. Gezien de rol die veiligheid daarbij speelt, moet je eigen site natuurlijk een toonbeeld van betrouwbaarheid zijn. 

Oplossing

AGN ontwikkelde voor Medischegegevens.nl een degelijke, flexibele, maar bovenal betrouwbare website. Voorzien van beveiligde formulieren, gebouwd door gecertificeerde developers. Ook voor de hosting vertrouwt Medischegegevens.nl op AGN, mede vanwege onze ervaring met de hosting van E-Zorg applicaties.

Resultaat

De vernieuwde interface van Medischegegevens.nl sluit veel beter aan bij de manier waarop de organisatie wil communiceren, zowel met patiënten als met zorgverleners. Patiënten kunnen makkelijk de informatie vinden die ze zoeken. En geïnteresseerde zorgverleners kunnen op een laagdrempelige manier contact leggen. In een betrouwbare, goed beveiligde online omgeving.

Reactie Medischegegevens.nl

“Met het oog op de diensten die wij leveren, spreekt het voor zich dat één ding voorop stond bij de hosting en ontwikkeling van onze site. Betrouwbaarheid. In AGN hebben wij een betrouwbare partner gevonden.”

Terug

Laatste nieuws