Domeincheck Webmail
024-3724747
terug

Een mobiele website voor Tuincentrum Osdorp

Aanleiding

Als zelfstandig tuincentrum moet je met je tijd meegaan om te kunnen blijven concurreren met de grote ketens. Tuincentrum Osdorp, al 50 jaar een begrip in het westen van Nederland, begreep dat dit ook geldt voor je website. Die was namelijk nog niet afgestemd op smartphones en andere mobiele apparaten. 

Oplossing

AGN ontwikkelde en bouwde een compleet nieuwe mobiele site. Deze heeft niet alleen een ander formaat; ook de functionaliteit is volledig afgestemd op de wensen van de mobiele bezoeker. Zo zijn contactgegevens en openingstijden bijvoorbeeld prominent aanwezig. Doordat we een koppeling hebben gemaakt tussen de gewone site en de mobiele versie, kan Tuincentrum Osdorp de content voor beide versies centraal invoeren en bijhouden. 

Resultaat

Mensen die de site van Tuincentrum Osdorp met een smartphone bezoeken worden nu automatisch doorgestuurd naar de mobiele versie. Probeer het maar eens. Die laadt veel sneller in en is eenvoudiger in de navigatie dan de gewone site. Bezoekers kunnen er makkelijk de laatste aanbiedingen checken of openingstijden bekijken, maar bijvoorbeeld ook inloggen op het klantkaartgedeelte om bezorggegevens in te zien. 

Reactie Tuincentrum Osdorp

“Steeds meer van onze klanten en potentiële klanten bezoeken onze website met een telefoon. Die kunnen we nu perfect bedienen.”

Terug

Laatste nieuws