Domeincheck Webmail
024-3724747
terug

Perfect Geregeld: optimale exposure met eenvoudige websites

Aanleiding

Perfect Geregeld helpt mensen bij het realiseren van hun nieuwbouwplannen. Van advies bij grondaankoop tot het coördineren van collectief particulier opdrachtgeverschap, waarbij particulieren de handen ineenslaan om samen te bouwen. Perfect Geregeld wilde graag meer exposure voor deze diensten creëren, maar liefst wel op een eenvoudige en niet te kostbare manier…

Oplossing

Over ‘perfect geregeld’ gesproken. Binnen een week stond er een site online, met een sympathieke, eigen uitstraling. Een eenvoudig, makkelijk te beheren platform waarmee Perfect Geregeld optimale exposure kan creëren, onder meer door de integratie met Twitter en Facebook.

Resultaat

Ondanks de moeilijke tijden in de bouw blijven de opdrachten bij Perfect Geregeld binnenstromen. De website draagt daar in belangrijke mate aan bij. Websites, moeten we eigenlijk zeggen, want na het succes van perfect-geregeld.nl heeft het bedrijf nóg 4 sites gelanceerd: perfect-gelegen.nl, kloptmijnprijs.nl, watismijnlocatiewaard.nl en zelfeigenhuisbouwen.nl.

Reactie Perfect Geregeld

Bas Gietemans, eigenaar: “AGN denkt positief met je mee. Ze komen met goede voorstellen om het resultaat te vergroten en de kosten te beperken.”

Terug

Laatste nieuws