Domeincheck Webmail
024-3724747
terug

Regionale websites voor Univé

Aanleiding

Naast de overkoepelende website unive.nl hebben regionale Univé-kantoren de mogelijkheid om een eigen site op te zetten. Met name vanwege de grote flexibiliteit in beheermogelijkheden, vertrouwen kantoren in verschillende regio’s de hosting en ontwikkeling van hun website al jaren toe aan AGN.

Diensten

Voor onder meer Univé RivierenlandUnivé Zuid-Holland en Univé Utrecht heeft AGN een website met Content Management Systeem ontwikkeld en deze geoptimaliseerd voor zoekmachines. Daarnaast verzorgen we de webhosting en ontwikkelen we maatwerk webapplicaties, afgeschermde intranetomgevingen evenals online vacaturebanken. Ook hebben we voor Univé een eigen nieuwsbriefsysteem met conversietracking opgezet. 

Resultaat

Betere vindbaarheid, meer flexibiliteit in beheer en de mogelijkheid om makkelijk nieuwe modules aan de website te koppelen. Ook hebben de kantoren die hun webdevelopment aan AGN hebben uitbesteed meer inzicht gekregen in de resultaten van hun online marketinginspanningen.

Reactie Univé

Daaf van Drielen: “We werken al jarenlang prettig samen. Bij AGN zijn we verzekerd van een goede service voor de juiste prijs.”

Terug

Laatste nieuws