Domeincheck Webmail
024-3724747
terug

Vlieger: makkelijk navigeren door duizenden artikelen

Aanleiding

Vlieger is een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. Al meer dan 140 jaar is het dé plek voor bijzonder papier, materialen voor kunstenaars en ontwerpers, en kantoorartikelen. Vanwege enkele slechte ervaringen met het open source systeem waarop de website voorheen draaide, vroeg Vlieger aan AGN om een nieuwe website te maken. 

Oplossing

AGN ontwikkelde voor Vlieger een nieuwe website op basis van het Magnet Content Management Systeem. We grepen de gelegenheid meteen aan om de user interface gebruikersvriendelijker, het productbeheer eenvoudiger en de website responsiever te maken.

Resultaat

Bezoekers kunnen dankzij de prettige productnavigatie gemakkelijk hun weg vinden in de duizenden(!) artikelen die inmiddels op de website van Vlieger staan. Ook aan de achterkant is de site vereenvoudigd: vanuit Excel kan Vlieger zelf makkelijk producten importeren. De site is bovendien geschikt voor mobiel gebruik én alvast voorbereid op e-commerce.

Reactie Vlieger

“Dankzij de nieuwe site kunnen klanten nu ons complete productaanbod online bekijken. En mochten we er ooit een webshop aan willen koppelen dan is dat relatief eenvoudig te realiseren.”

Terug

Laatste nieuws