Domeincheck Webmail
024-3724747
terug

Pluspunten AGN Webdevelopment

Waarom kies jij voor AGN Webdevelopment?

Je business case als uitgangspunt

  Alvorens te gaan sleutelen, verdiepen we ons eerst in je onderneming.   Je krijgt waar voor je geld wanneer je ons strategisch laat meedenken. Onze referenties zijn hier het bewijs van.
   

Advies bij budgetbepaling

    Graag helpen we je bij het opstellen van een realistische begroting. Daarbij werken we bij voorkeur met een taakstellend budget.   Ervaring heeft ons geleerd dat deze taakstellende methode de meest efficiënte methode is om geformuleerde doelen te bereiken.
   

Technisch haalbaar en betaalbaar

 
Je ontvangt de meest lucratieve oplossingen die passen binnen het gestelde budget.    Dit is mogelijk omdat ontwerpers en techneuten zich in één ruimte bevinden en zeer nauw samenwerken. Er ontstaat zodoende geen spraakverwarring tussen design en techniek.
   

Gebruikersvriendelijk en zoekmachinevriendelijk

 
We begrijpen welke tools ingezet moeten worden om ervoor te zorgen dat uw website meer bezoekers genereert. Daar hoort ook optimale vindbaarheid binnen zoekmachines bij.    Bij AGN ben je gegarandeerd van webdesign met oog voor conversie en usability.
   

Adaptive webdesign

  Je website wordt dusdanig ontwikkeld, dat deze op meerdere platforms en apparaten goed functioneert. Een website wordt met de juiste afmetingen getoond.   Deze vormgeving geldt uiteraard ook voor mooie vormgeving op tablets en smartphones.
   

Probleemloos functionerende website

  Geen enkele site wordt door ons geactiveerd alvorens een oplevertest te hebben doorlopen. Deze test wordt gemaakt aan de hand van een vaste checklist. Zo heb je de zekerheid dat je site probleemloos blijft functioneren.   Dit alles is te danken aan de kennis die we hebben op het gebied van webhosting.  Het is voor ons geen enkel probleem om zelf even 'onder de motorkap' te kijken. 
   
Terug

Wat wil je nu doen?

'Over AGN' lezen

Onze visie en 15 jaar succesvolle aanpak. 

consult aanvragen

Een gratis adviesgesprek voor je nieuwe website.

Klantcases bekijken

Overzicht van recent werk en bijhorende businesscases.