Domeincheck Webmail
024-3724747
terug

Websites & Webshops

Een succesvolle website of webshop waarmee u ambities waarmaakt

realisatieAGN ontwikkelt websites en webshops die bezoekers aanzetten tot actie.

We passen wetenschappelijke kennis van bezoekersgedrag toe en hanteren bij het ontwikkelen een methodische aanpak van Denken, Ontwerpen, Realiseren en Renderen.

1. Denken

Ons consultantsteam is ervaren en universitair geschoold. Jouw business case vormt ons uitgangspunt. We analyseren de statistieken van de huidige website, analyseren de websites van concurrenten en brengen je doelgroepen en markten in kaart. Daarbij wordt de DCM-methodiek gehanteerd en werken we samen met gedragswetenschappers.

Deze stap maakt mede het verschil tussen het ontwikkelen van een 'gewoon mooie website' en een website waarmee je werkelijk rendement gaat maken.

2. Ontwerpen

Trots zijn we op onze designers: getalenteerd, opgeleid aan Kunstacademie of HBO Interaction Design en ze weten altijd de juiste snaar te raken. De designs worden gepresenteerd met een klikmodel of papieren ontwerp. Wanneer het gaat om technisch complexe websites stellen we eerst een functioneel ontwerp op.

3. Realiseren

Design en techniek bevinden zich bij ons in één ruimte. Zodoende kunnen we hetgeen we bedenken in de ontwerpfase altijd uitvoeren in de realisatiefase. AGN-programmeurs zijn gecertificeerd Microsoft Technology Specialisten (HBO Informatica). We maken zo veel mogelijk gebruik van bestaande technische modules. Als het nodig is wordt een technische oplossing op maat ontwikkeld. 

4. Renderen

Om het rendement te verzilveren is na oplevering ook actie nodig: de website doorlopend finetunen en bijhouden, berichten op Social Media plaatsen, online adverteren, nieuwsbrievenmarketing en meer. Daar helpen wij graag bij. Aan de hand van heldere succesreportages kunnen we periodiek advies geven. Ook kunnen we de gehele website marketing voor je uitvoeren.

Geen budget voor een complexe maatwerk webshop? We kunnen nu ook een SEOshop voor u realiseren. 
Terug

Wat wil je nu doen?

pluspunten lezen

De pluspunten van onze werkwijze helder op een rijtje.

consult aanvragen

Een gratis adviesgesprek voor je nieuwe website.

Klantcases bekijken

Overzicht van recent werk en bijhorende businesscases.