Domeincheck Webmail
024-3724747
terug

Pluspunten AGN hosting

Waarom kies jij voor AGN Hosting?

Een begrip in high performance hosting

  Bij AGN wordt de site van jouw bedrijf of de applicatie standaard op meerdere servers gehost. Daardoor blijft een site gewoon draaien als er eens een server uitvalt.   Ook monitoren wij jouw site continu met geavanceerde systemen en maken wij doorlopend back-ups van al uw webbestanden.
   

Gecertificeerde systeembeheerders

  Iedere medewerker die aan de systemen kan komen waarop jouw site, applicaties en bedrijfsgegevens staan, is daarvoor officieel gecertificeerd.   Als Microsoft Certified Technology Specialist en/of Microsoft Certified Application Professional. Wel zo’n prettig idee.
   

99,99% uptimegarantie

  Nee, wij bieden niet de garantie van de laagste tarieven. Je weet bij ons echter wel waarvóór je betaalt. Wij houden je webshop, website of internetapplicatie in de lucht.   Met onze high performance hostingoplossingen ben je verzekerd van 99,99% uptime.
   

Managed hosting met procesborging

  De betrouwbaarheid en performance van IT zijn geen kwestie van hardware, maar van beheerprocessen en de borging daarvan. Dus niet alleen consequent een back-up draaien, maar die back-up ook consequent controleren.   Elke Private Cloud die wij opleveren, onderhouden wij daarom standaard volgens strikte protocollen op het gebied van beveiliging, back-up en borging. Zonder uitzondering.
  

24*7 telefonisch bereikbaar

  Als je een Private Cloud hebt bij AGN, dan kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereiken voor support.   Als je een vraag hebt, dan hoef je niet eerst een supportverzoek per e-mail in te dienen. Je kunt ons gewoon bellen.
   

Veilige dataopslag op twee locaties in Nederland

  Onze back-ups worden bewaard op gescheiden locaties in de twee vertrouwde, Nederlandse datacenters van AGN.   In het onwaarschijnlijke geval dat deze locaties op dezelfde dag door een ramp worden getroffen, vindt er ook nog een dagelijkse off-site back-up plaats.
   
Terug
AGN High Performance

Wat maakt ons netwerk tot High Performance netwerk?

Lees meer

Laatste nieuws