Domeincheck Webmail
024-3724747
terug

Gedragsbeïnvloeding

Nieuwe levensfase? Gedragswetenschap

Veel van onze klanten zijn met hun website of webshop  in een andere levensfase beland. De techniek ontwikkelt zich enorm snel maar ook het gedrag van consumenten is alles behalve constant. De afgelopen dertig jaar is veel wetenschappelijk onderzoek verricht naar bewust en onbewust gedrag van consumenten. Gedrag is te veranderen en te beïnvloeden op basis van psychologische technieken. Er kan veel tijd en geld worden bespaard wanneer je doelgroep vanuit deze gedragswetenschappelijke inzichten benaderd wordt.

Wetenschappelijke beïnvloedingstechnieken

Om je hierin optimaal te kunnen adviseren, werken we samen met BrainConversion. BrainConversion past wetenschappelijke inzichten en beïnvloedingstechnieken toe op jouw webshop of website. Daarmee beïnvloedt het het gewenste gedrag. In de meeste gevallen betreft dit het verhogen van de conversie, het stimuleren van de verkoop met hogere marges, of het verhogen van het aantal aanvragen en sturen van bezoekersgedrag. 

Over BrainConversion

BrainConversion is een uniek adviesbureau gespecialiseerd in gedragsbeïnvloeding voor de online markt. Samen met strategisch partner d&b - applied behavioural science beschikken zij over de meest recente wetenschappelijke inzichten en meetmethoden met betrekking tot bewust en onbewust gedrag.

De adviezen zijn gebaseerd op bewezen wetenschappelijke technieken die effectief het gedrag van consumenten aansturen. Deze adviezen maken wij in samenwerking met BrainConversion praktisch toepasbaar voor je website en webshop door een unieke combinatie van psychologie, gedragswetenschappen, techniek en marketingexpertise.

Meer weten over gedragsbeïnvloeding?

Neem contact op met uw contactpersoon via 024-37 24747, via het contactformulier of kijk op  www.brainconversion.nl

Terug