Domeincheck Webmail
024-3724747
terug

Pluspunten AGN Webmarketing

Waarom kies jij voor AGN Webmarketing?

Beter scoren in zoekmachines

 

De eerste voorwaarde voor de vindbaarheid van je website is dat de technische aspecten van een website in orde zijn. De technische kennis zorgt ervoor dat we je site op dit gebied als geen ander optimaliseren.

 

Daarnaast nemen we ook de inhoud van je website onder handen en zorgen we voor relevante links naar deze content. Zodoende scoor je goed op de juiste zoekwoorden.

   

Meer bezoekers op uw websites

 

Goed scoren in zoekmachines is één manier om meer bezoekers op je site te krijgen. Er zijn echter meer methoden om meer bezoekers te genereren:

 

Google Adwords is hier een voorbeeld van: dit zijn advertenties die naast de zoekresultaten worden getoond. Andere voorbeelden van methoden zijn e-mailmarketing, bannering, en traffic vanuit blogs of Social Media. AGN neemt met plezier de inzet van deze methoden van je over. 

   

Meer online sales

 

Voor de beheerders van een e-commerce site is niet zozeer het aantal bezoekers van belang maar wordt zeer logisch veel waarde gehacht aan het aantal verkopen, leads of afspraken. 

 

Bij AGN besteden we veel aandacht aan conversie. Met gerichte triggers en sterke calls to action verhogen we de sales van je webshop.

   

Wel zo praktisch

 

Doordat we een aantal eigen e-commerce websites exploiteren, hebben we veel praktische ervaring op het gebied van webmarketing. Bovendien richten we ons niet exclusief op webmarketing, maar leveren we ook diensten op het gebied van webdesign en applicatie-ontwikkeling. 

 

Hierdoor heb je de zekerheid dat onze voorstellen ook daadwerkelijk kunnen worden uitgevoerd, binnen de budgettaire en technische mogelijkheden.

   

Wel zo vertrouwd

 

Webmarketing is een relatief jonge marketingdiscipline. Daardoor is het een terrein waarop veel nieuwkomers actief zijn. Er zijn veel kleine en grote webdevelop bedrijven die verschijnen en weer verdwijnen.

 

AGN houdt zich al bijna 15 jaar bezig met zakelijk internet. We gaan voor langdurige relaties op basis van persoonlijk contact en blijvende betrokkenheid. 

   

Voor een vast maandbedrag


 

Onze diensten op het gebied van webmarketing worden aangeboden in pakketvorm. Daarbij voeren we elke week die activiteiten uit waarvan het meeste rendement verwacht wordt.

 

Op die manier hoef je zelf niet meer om te kijken naar je webmarketing. Bovendien werkt het uiteindelijk kostenbesparend.

   
Terug

Wat wil je nu doen?

Waarom uitbesteden

Korte pagina over voordelen van uitbesteden.

'onze aanpak' lezen

Overzicht van onze integrale webmarketingaanpak. 

consult aanvragen

Een gratis adviesgesprek voor je webmarketing.