Domeincheck Webmail
024-3724747
terug

Webmarketing uitbesteden

Webmarketingpakket op maat tegen vast maandtarief

Maak je online ambities waar

Zie je het belang van webmarketing wel in maar heb je niet voldoende tijd of de kennis om hier zelf werk van te maken? Graag nemen wij het proces rondom je webmarketing uit handen. Voor een vast bedrag per maand gaat ons hele team van specialisten gericht voor je aan de slag. 

We passen wetenschappelijke inzichten in gedragsbeïnvloeding toe en halen absoluut betere resultaten. Voorafgaand geven we advies over de activiteiten die we succesvol voor je kunnen uitvoeren in plaats van dat je deze zelf uitvoert. Dit wordt gerealiseerd middels een webmarketing-pakket op maat. Het uitbesteden van webmarketing zal zorgen voor meer rendement. 

 

Veel bureaus beperken zich tot een of enkele onderdelen van webmarketing. Effectieve webmarketing moet echter integraal en in samenhang met websiteoptimalisatie worden uitgevoerd. Zo heb je bijvoorbeeld niets aan een grote investering waardoor je veel bezoekers ontvangt op je website wanneer deze na een paar klikken weer afhaken. AGN zorgt namelijk voor samenhang in alle webmarketing-activiteiten evenals websiteoptimalisatie. Onafgebroken wordt gemeten waar het echt om gaat: meer online succes. Afhankelijk van het type website gaat het dan concreet om zaken als: bevordering van de verkoop, verhoging van het aantal aanvragen, meer tevredenheid genereren en lagere uitvoeringskosten. De AGN-webmarketingaanpak verdient zichzelf zodoende snel terug.


Er wordt een urenbundel aan het webmarketingpakket gekoppeld met een vast maandtarief. Hoe groter de urenbundel (die we samen tijdens de intake afstemmen) des te lager het uurtarief. In drukke periodes en de setupfase kunnen we meer uren besteden. Deze aantallen kunnen we weer compenseren in rustigere perioden.

Terug

Wat wil je nu doen?

'onze aanpak' lezen

Overzicht van onze integrale webmarketingaanpak. 

pluspunten lezen

De pluspunten van onze webmarketingaanpak.

consult aanvragen

Een gratis adviesgesprek voor je webmarketing.

Atrin, 

Toni Iniguez, eigenaar:
“Natuurlijk had ik al van AdWords gehoord, maar bij AGN snappen ze echt hoe ze een campagne moeten inrichten.”

50% 

meer klanten.

Laatste nieuws