Domeincheck Webmail
024-3724747
terug

Over AGN

Wij zijn specialisten in online rendement

about

Eerlijk is eerlijk: we ontwikkelen graag mooie en goede websites. We genieten als 'onze’ sites hoog scoren in Google. En we zijn trots op onze geavanceerde webapplicaties. 

We zien marketing en techniek echter niet als doel op zich. We zijn pas tevreden als we je helpen meer rendement uit je online aanwezigheid te halen.

Al bijna 15 jaar houden wij ons bezig met zakelijk internet. In de loop van deze 15 jaar hebben we een team opgebouwd dat beschikt over alle vereiste capaciteiten om succesvolle online business cases te realiseren. Daarbij staan langdurige relaties met onze klanten en het realiseren van online ambities centraal.

Daarom praten we liever over doelstellingen dan over technische specificaties. "Morgen 50% meer bezoekers op de nieuwe website". "Binnen drie maanden de online verkoop verdubbelen". "Jaarlijks tienduizend euro besparen door een applicatie via internet beschikbaar te stellen". 

We ontwikkelen websites en webshops die bezoekers aanzetten tot actie. Hoe we dat realiseren?  Door niet gelijk als een kip zonder kop een mooi design te maken, maar door eerst goed na te denken. Over je propositie en je markt. En door het toepassen van specialistische kennis over bezoekersgedrag, onder andere door de expertise van gedragswetenschappers.

Want met een website die méér dan alleen mooi is, haal je echt rendement uit je online activiteiten en kun je ambities waarmaken.

Terug

Wat wil je nu doen?

'Onze Aanpak' bekijken

Onze aanpak om succesvolle websites te ontwikkelen.  

consult aanvragen

Een gratis adviesgesprek voor je nieuwe website.

Klantcases bekijken

Overzicht van recent werk en bijhorende businesscases.

Op ons hoofdkantoor in Nijmegen ontwikkelen, realiseren en onderhouden we websites, webshops, internetapplicaties en online marketingcampagnes.

Voor onze high performance hostingdiensten beschikken wij over datacenters in Amsterdam en Alphen aan den Rijn.

Laatste nieuws